A Múzeum

Kulturális élménykártya

Kedves Látogató!


Először is gratulálunk, hogy az első emberek között vagy, akik blokklánc alapú Kulturális Élménykártyával rendelkeznek. Bízunk benne, hogy az általunk kidolgozott megoldás tetszeni fog, amivel egy új és érdekes megismerési folyamatban veszel részt, miközben a Csíki Székely Múzeum által szervezett különböző eseményeket látogatod.


A fizikai kártya használatával szerezheted meg a kulturális élményeidet. A későbbiekben pedig szintén a kártya segítségével tekintheted meg a megszerzett és megszerezhető élménye(i)det, amelyek a blokkláncon tárolódnak.A kulturális élmény megszerzése a következőképpen történik: a múzeum által szervezett események különböző pontjain megtalálható kioszkoknál beolvastatod a kártyád hátoldalán található QR kódot. A beolvasás után digitális módon jóváíródik számodra az élmény, amely bizonyítja, hogy részt vettél az eseményen.
Három digitális élmény összegyűjtése után jogot kapsz arra, hogy saját családi címert alkothass.


Ha a telefonod segítségével beszkenneled a fizikai kártyádon lévő QR kódot, akkor láthatod az összegyűjtött élményeidet. Ha már kigyűlt a három, akkor megjelenik a „Címer létrehozása” gomb. Ezzel a gombbal indíthatod a címered megszerkesztésének folyamatát. A folyamat eredményeként egy újabb QR kód jelenik meg, amit a múzeumban található bármelyik kioszknál beolvastatva szerezheted meg az összeállított családi címered.
Ha viszont nem a telefonodon szeretnéd végigvinni a folyamatot, akkor a címerszerkesztő applikáció hozzáférhető a múzeum egyik kioszkján is.

Minél több kulturális élményt gyűjtesz, annál részletesebb és komplexebb lehet a családi címered a kulturális élménygyűjtés szintjeinek megfelelően, amellyel a múzeum elismerését elnyerve jutalomban részesülhetsz.


Élményekben gazdag látogatást kíván a Csíki Székely Múzeum és a CamelCoding csapata!