Muzeul

Card de Experiență Culturală

Drag Vizitator, 


În primul rând felicitări pentru faptul că ești printre primii oameni care dețin un Card de Experiență Culturală bazat pe tehnologia blockchain. Sperăm că îți va plăcea soluția pe care am dezvoltat-o, și prin care vei lua parte la un proces nou și interesant de descoperire în timp ce vizitezi diferite evenimente organizate de Muzeul Secuiesc al Ciucului.


Prin folosirea cardului fizic poți obține experiențele tale culturale. Ulterior, tot cu ajutorul cardului, poți vizualiza experiențele dobândite și cele disponibile, care sunt stocate pe blockchain.
Pentru obținerea experienței culturale: scanezi codul QR de pe spatele cardului tău la chioșcurile situate în diferite puncte ale evenimentelor organizate de muzeu. După scanare, experiența ta culturală va fi creditată digital, ceea ce demonstrează că ai participat la eveniment.


După colectarea a trei experiențe digitale, ai dreptul să-ți creezi propria stemă a familiei. 


Poți vedea experiențele tale colectate dacă scanezi codul QR de pe cardul tău fizic folosind telefonul. Odată ce ai adunat trei experiențe, se va afișa butonul "Creează-ți stema". Apăsând butonul acesta se va porni procesul de editare a stemei tale. Rezultatul procesului va fi un alt cod QR. Ca să obții stema de familie compilată, scanează codul QR la orice chioșc din muzeu.
Dacă nu dorești să parcurgi procesul pe telefonul tău, aplicația de crearea stemei este disponibilă și la unul dintre chioșcurile muzeului.

Cu cât colectezi mai multe experiențe culturale, cu atât stema familiei tale poate fi mai detaliată și complexă în funcție de nivelurile de colectare a experiențelor, iar în semn de recunoaștere din partea muzeului poți obține recompense. 


Muzeul Secuiesc al Ciucului și echipa CamelCoding vă urează o vizită bogată în experiențe!