ROMÂNĂ | MAGYAR | ENGLISH

Információ
Kapcsolat
Oldaltérkép
RSS csatornák
Facebook
Youtube
Tündérfest   

2011. szeptember 2– 3.

A kétnapos rendezvény kiemelkedő eseménye a Tündérground csíkszeredai zenekar új lemezének, a “Ballyho”-nak a bemutatója, amelyre A.G. Weinbergerrel is rögzítettek egy zeneszámot, a “Pávatánc”-ot, és amelyet a Tündérfest-en is közösen adnak elő.

A Tündérfest számos újdonsággal szolgál: a zenekari előadásokon kívül a résztvevők láthatnak épületprojekciót (building proiections), valamint részt vehetnek a silent afterparty-n, ahol egyidőben 3 DJ közül választhatnak.
Az épületprojekció egy új koncepció, amely az épület grafikáját használja fel kis filmek megalkotásában, és a művész által választott zene kíséretében hatalmas képzőművészeti töltetet kap. A silent afterparty szervezésével pedig egy olyan party-formát támogat a rendezvény, amely a zajszennyezés kiküszöbölésére jött létre, toleráns a rendezvényen részt nem vevőkkel szemben.

Szeptember 2-án, pénteken, kapunyitástól 17 órától a Becherovka bár várja vendégeit, 20 órától föllép a Butterflies in My Stomach Bukarestből, 22 órától a Sardinelli Szegedről, utána épületprojekció, majd silent afterparty.

Szeptember 3-án, szombaton kapunyitás 15 órától, zenei csemegék vetítése a Becherovka bárban, 20 órától föllép a budapesti Sonar zenekar.
22-órától a Tündérground mutatja be új lemezét a “Ballyho”-t. Sztárvendége A.G. Weinberger. A program épületprojekcióval folytatódik, majd silent afterparty következik.

A rendezvény belépője 15 lej/nap.

Szervezők: 4Fun, Csíki Székely Múzeum
Társszervezők: Kulturális és Örökségvédelmi Minisztérium, Hargita Megye Tanácsa, Kala2
Partner : Becherovka
Támogatók: Premium Ciuc, Silent Events, Hunguest Hotel Fenyő, Studioul DTP, Hargita Megyei Kulturáli központ
Médiapartnerek: Csíki Hírlap, Csíki TV, Radio Gaga, Radio Friss, Radio Cluj Napoca, Székelyhon, Székely Hírmondó, Radio Star , Radio Sepsi, nemtévé


Csíki Székely Múzeum
Csíkszereda, Vár tér 2.
Hargita megye, Románia

Nagy Imre Galéria
Csíkszereda, Zsögödi Nagy Imre utca 175.

Kossuth utcai galéria
Csíkszereda, Kossuth Lajos utca 12., I. emelet
Postacím:
Muzeul Secuiesc al Ciucului
530132 Miercurea Ciuc, Piaţa Cetăţii nr.2
Judetul Harghita, Romania

Tel: (004) 0266-372024
Tel/Fax: (004) 0266-311727
Mobil: (004) 0753-073531

E-mail: info@csikimuzeum.ro
Web: www.csikimuzeum.ro
EU-s projektünk:
Kiemelt támogatónk:
Kulturális projektünk:
Fenntartónk:
Developed by Designed by